stiri Știri

Despre APT

28.07.17

APT, cu o prezență de peste 20 de ani în industria românească, este mai mult decât un simplu furnizor de servicii de resurse umane. Grupul APT furnizează o gamă completă de servicii de resurse umane, designul și implementarea proiectelor de marketing & comunicare, și servicii SaaS. De ani buni, Grupul APT își menține poziția în topul agențiilor de consultanță în resurse umane din România.

Servicii de recrutare: Suntem o echipă tânără și energică, gata oricând să finalizăm cu succes cele mai ambiţioase proiecte de recrutare și selecție ale clienților noştri, iar până în prezent, ne mândrim cu peste 10.000 de angajări. Fie că este vorba despre un proiect pentru o singură poziţie, fie pentru 100 de poziţii, ne implicăm în procesul de recrutare şi selecţie cu seriozitate, acţionând sistematic cu scopul de a găsi în cel mai scurt timp candidatul potrivit pentru fiecare post, pentru fiecare client.

Munca temporară: Prin intermediul serviciilor de muncă temporară oferim într-o manieră flexibilă acces rapid la o forță de muncă preselectată, calificată și calibrată în funcție de cerințele de business ale clientului. Experiența noastră în acest domeniu vizează mai ales poziții în domeniile BPO, finanțe-bănci, servicii pentru operațiuni de front și back office, relații clienți, suport vânzări, financiar, secretariat, asistent personal și personal de vânzări.

Payroll și administrare personal: Formula APT de salarizare conferă un serviciu eficient, realizat la înalte standarde de calitate. Serviciul de salarizare poate fi livrat în mai multe variante, în funcție de cerințele clientului, de la externalizarea completă a serviciului, inclusiv activitatea de administrare a dosarelor de personal, până la variante parțiale care se referă doar la procesarea efectivă a salariilor. Preocuparea noastră pentru managementul calității serviciului de salarizare, este demonstrată și de obținerea certificării ISO9001:2008.

HR Outsourcing: Prin intermediul serviciilor de HR outsourcing oferite, APT preia întreaga responsabilitate din perspectiva angajaților, livrând servicii care acoperă întreg procesul de recrutare și selecție, angajare, dezvoltare și managementul performanței. Astfel, prin acest serviciu asigurăm partenerilor noștri o creștere a eficienței și a productivității, reducerea costurilor și libertatea de concentrare pe activitățile strategice.

Pentru mai multe informații despre serviciilor noastre, vă invităm să ne accesați site-ul: www.apt.ro.

înapoi la știri