stiri Știri

Prezentare HUMANGEST Group

11.09.17

Humangest Group SRL este o companie specializată în furnizarea de servicii de resurse umane. Humangest Group în România oferă servicii de forță de muncă temporară, recrutare și selecție, administrare de personal, calcul salarial, training, consiliere profesională/ outplacement, consultanță în domeniul resurselor umane și detașare de personal în străinătate.

Humangest Group este parte a grupului SGB Humangest Holding, grup cu capital integral italian. În prezent, Grupul își desfășoară activitatea în 42 de filiale în Italia și 1 filială în România. Pe piața din România suntem prezenți din anul 2007.

Obiectivul nostru este să oferim partenerilor noștri rezultate și soluții inovatoare în domeniul resurselor umane prin expertiza extinsă a consultanților Humangest Group în procesele de resurse umane.

Orientarea spre client și candidați, flexibilitatea și gama de servicii oferite sunt valorile în care credem și pe care ne-am bazat ascensiunea atât în România cât și în Italia, valori care garanteaz că Humangest Group reprezintă o alegere pe termen lung în afaceri.

Mai multe informații: http://www.humangest.ro/

înapoi la știri