stiri Știri

Prezentare IHM Total Consult

28.02.18

Suntem o companie cu capital integral românesc care din momentul înfiinţării, în anul 2004, am reuşit să demonstrăm prin rezultatele obţinute că îmbinarea experienţei profesionale, cu seriozitatea și o bună cunoaștere a pieței din România sunt soluţia succesului.

Clienții noștri – companii autohtone și multinaționale, au ramas fideli serviciilor oferite și împreună cu ei am reușit să ne dezvoltăm și să ne menținem în topul companiilor furnizoare de servicii integrate de resurse umane în domenii precum INGINERIE/ AUTOMOTIVE, IT&C, FMCG, RETAIL, VÂNZĂRI, LOGISTICĂ.

Urmărim succesul partenerilor noștri prin următoarele servicii oferite:

Recrutare și Selecție – Pentru că înțelegem presiunea business-ului clienților noștri și nevoia de rezultate rapide și de calitate, echipa noastră de consultanți, printr-o metodologie proprie IHM și o bună înțelegere a specificului fiecărei organizații, a reușit să identifice și să atragă candidații potriviți în peste 5.000 de proiecte de executive search închise cu succes.

Recrutarea în Masă – fiind un proces integrat și complex, dispunem de logistica necesară gestionării unui astfel de proiect în vederea atragerii unui număr important de aplicanți, care să permită realizarea unei selecții adecvate a candidaților, într-o piață în continuă mișcare, în care nevoia de forță de muncă calificată sau necalificată este din ce în ce mai mare și mai dificil de găsit.

Munca Temporară – Prin experiența de peste 10 ani în piața forței de muncă din România, venim în sprijinul companiilor partenere atunci când acestea se află la începutul activitații, când doresc să se dezvolte sau să-și flexibilizeze forța de muncă. Oferim soluții personalizate, având un specialist la dispoziția fiecărui client. Derulăm misiuni de muncă temporară specifice ca:

  • durată: termen scurt, mediu sau lung;
  • dimensiune: de la un angajat până la peste 1.000 de angajaţi;
  • calificări profesionale ale personalului: de la muncitori necalificaţi până la personal specializat la toate nivelele.

Administrare și Salarizare de Personal – Într-o adaptare continuă la modificări legislative permanente, vă oferim soluțiile optime în gestionarea resurselor umane în conformitate cu nevoile interne ale companiei dumneavoastră! Prin externalizarea salarizării și administrării de personal beneficiați de resurse suplimentare pentru a vă concentra pe dezvoltarea altor procese de resurse umane din organizație.

Împreună cu specialiștii noștri alegeți combinația de servicii care acoperă cel mai bine cerințele dvs. și vă eficientizați procesele de resurse umane în condiții de maximă confidențialitate și profesionalism!

 

Pe lângă serviciile de muncă temporară, executive search, administrare și salarizare, prin consultanții IHM Total Consult vă oferim și alte servicii precum: Outplacement, Outsourcing, Asistența și Consultanță Global Mobility, Consultanță privind Legislația Muncii.

 

Mai multe informații: www.ihm.ro

înapoi la știri