AFSRU Partners

În calitate de…

membru al World Employment Confederation-Europe, AFSRU este în permanentă legătură cu inovațiile industriei, participând activ la aceste manifestări și beneficiind astfel de un real suport din partea organizației de profil, în scopul promovării membrilor săi și a industriei pe care o reprezintă

Nacis Bucilă, Avocat

AFSRU este membră

World Employment Confederation-Europe

World Employment Confederation-Europe este vocea patronatelor la nivel european, reprezentând angajatorii din 29 de țări și 7 dintre cel mai mari companii internaționale de soluții de ocupare a forței de muncă: Adecco, Gi Group, Kelly Services, ManpowerGroup, Randstad, Trenkwalder and USG People. Începând cu 21 septembrie 2016, Eurociett a devenit World Employment Confederation-Europe. Eurociett a decis să realizeze un proces de rebranding pentru a reflecta teritoriul industriei extinse (lumea ocupării forței de muncă) și conducerea sa într-un mediu care se schimbă rapid.

CABINET DE AVOCAT NARCIS BUCILĂ prin avocat Narcis Bucilă, care are o experienţă bogată în domeniul consultanţei juridice pentru afaceri, precum şi în domeniul reprezentării intereselor clienţilor în faţa instanţelor judecătoreşti. În calitate de colaborator al AFSRU, Narcis și-a consolidat cariera de avocat prin implicarea activă în numeroase proiecte de Dreptul Muncii, Drept Corporativ sau Comercial, în probleme de acționariat, fuziuni și achiziții, privatizare sau proiecte imobiliare complexe. Cu ocazia parteneriatului AFSRU, acesta a participat la numeroase runde de negocieri si întrevederi cu partenerii sociali sau autoritățile competente în legătură cu modificările propuse sau aduse Codului Muncii, Hotărârii de Guvern privind agenții de muncă temporară, Legii privind detaşarea salariaţilor în cadrul prestării de servicii transnaţionale sau pentru susținerea implementării în dreptul intern a Directivelor Europene în materia Dreptului Muncii, etc. Narcis și-a adus contribuția de expert al acestui domeniu, susținând interesele Asociației Române a Agenților de Muncă Temporară și ale membrilor acesteia prin implicarea sa activă în problemele întâmpinate în derularea activității și în interacțiunile AFSRU cu autoritățile.

Menu