Eveniment AFSRU

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Everything HR by Great People Inside

mai 24 - mai 25

AFSRU este partener media pentru Everything HR by Great People Inside, una dintre cele mai prestigioase conferințe de resurse umane din România.

Ediția din 2023 va avea loc la hotel Qosmo, pe 24-25 mai la Brașov, si sunt așteptați peste 500 de CEO, HR Manageri, antreprenori și investitori din peste 70 de companii de top.

Printre keynote speakerii acestei ediții se vor afla nume celebre precum:

  • William Higham, autoritate mondială în ceea ce privește comportamentele viitoare și în evoluție ale consumatorilor. Expert în inovație și tendințe, consultă liderii din industrie și marile corporații cu privire la tendințele viitoare și la luarea deciziilor strategice, organizează ateliere de lucru pe tema inovației precum și scrie și vorbește despre tendințe.
  • Perry Timms, este fondatorul și directorul energetic al PTHR – o companie de consultanță de nișă, cu misiunea de a crea afaceri mai bune pentru o lume mai bună. PTHR se află în cel de-al zecelea an de activitate, este o corporație certificată BCorporation, o organizație cu o săptămână de lucru de 4 zile, „Golden Standard”, un angajator acreditat pentru „Living Wage” precum și o companie cu un impact pozitiv asupra climei. De asemenea, Perry este un speaker internațional precum și de două ori speaker TEDx și scriitor premiat pe tema viitorului muncii, al resurselor umane și al învățării. A fost certificat recent de către Semco Style Institute ca expert în sisteme de muncă autogestionate.
  • Liene Uresina, este CEO al Liene Uresina Coaching, o companie de coaching de performanță și transformare, cu peste 16 ani de experiență în afaceri, dezvoltare personală și cultivarea succesului. În calitate de practician certificat NLP și hipnoză și unul dintre cei 100 de antrenori de afaceri și performanță Tony Robbins, Liene are atât experiența formală, cât și palmaresul necesar pentru a ajuta persoane și organizații să își atingă obiectivele. Liene este, de asemenea, membră a Forbes Coaches Council.

Puncte forte ale evenimentului:

  • 500 de participanți dintre care 40% din București- 60% din Brașov, Cluj, Timișoara, Satu Mare: Manageri și specialiști în resurse umane din toate industriile: HR manageri, manageri recrutare, talent manageri, CEO, CFO, COO, CXO, directori de vânzări, psihologi, antreprenori.
  • Eveniment cu tradiție aflat la cea de-a 18-a ediție. 10
  • Speakeri de talie internațională- nume cunoscute din domeniul HR, specialiști in domeniu, teme de actualitate.

Mai multe despre eveniment

Detalii

Începe:
mai 24
Se termină:
mai 25
https://everythinghr.live/
Meniu