Eveniment AFSRU

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Mindset: Performanță- Webinar cu Virgil Stănescu

17 martie 2022 @ 15:00 - 16:30 EET

Într-un mediu economic extrem de competitiv, relația dintre angajatori și angajați este esențială, iar performanțele organizațiilor sunt în strânsă legătură cu pregătirea angajaților lor.

  • Cum îți crești însă șansele și îți îmbunătățești performanțele?
  • Cum arată un mindset centrat pe performanță?!

Încercăm să aflăm răspunsurile la aceste întrebări de la un sportiv profesionist, Virgil Stănescu, bachetbalist cu peste 20 de ani de experiență și speaker.

  • Când: 17 martie
  • Unde: online, Zoom
  • În intervalul: 15:00-16:30
  • Cine poate participa: Evenimentul este adresat exclusiv angajaților companiilor membre AFSRU.

Despre speaker

După o carieră sportivă răsplătită cu nenumărate trofee si medalii, Virgil Stănescu a renunțat la viața de baschetbalist, însă a ales să rămână activ în sport, fiind preocupat de strategia baschetului romanesc și de propagarea acestui sport în rândul tinerilor.

Absolvent al Universității din Alabama de Sud, Statele Unite ale Americii, specializarea Managementul General, al unui Master în Integrare Economică Europeană, și al unui Master în Management și Leadership în cadrul Northumbria University, Newcastle UK, Virgil Stănescu este în prezent Președintele echipei de baschet masculin a Clubului Sportiv Steaua, Vicepreședinte al Federației Române de Baschet, și speaker în cadrul conferințelor, seminariilor sau evenimentelor private organizate de CEO Clubs, Romanian Business Leaders sau alte organizatii naționale și internaționale.

Virgil Stănescu face partea din comunitatea Sports Hub care aduce laolaltă speakeri de top care își împărtășesc cunoștințele și expertiza prin intermediul programelor și evenimentelor pe care aceștia le organizează. Rolul speakerilor este de a inspira și de a conecta publicul cu ultimele tendințe, inovații, practice și provocări din industria sportivă. Suplimentar carierei sportive, ei au acumulat experiență și din instituții guvernamentale, asociații, cluburi, federații, ligi sportive, precum și din mediul de business.

Detalii

Dată:
17 martie 2022
Oră:
15:00 - 16:30 EET

Loc de desfășurare

Online
adresa
Oras, România

Organizator

AFSRU
Telefon
123213123123
Meniu

Inregistrarile sunt inchise pentru acest eveniment