Eveniment AFSRU

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar Financiar-Fiscal Noa

mai 30 @ 15:00 - 16:30 UTC+0

📅 Joi, 30 mai, vă invităm să participați la un webinar Financiar-Fiscal, facilitat de specialiștii NOA. Evenimentul este dedicat profesioniștilor din middle și top management din domeniul financiar și contabil, contabili șefi, directori financiari, directori economici, experți în control și specialiști în audit intern oferind soluții practice și studii de caz relevante pentru mediul de afaceri.

🎯 Tematici abordate:

  • Cum te pregătești pentru inspecția fiscală? (tips & tricks, studii de caz)
  • Fidelizarea angajaților – beneficii acordate angajaților, regimuri fiscale, model de impozitare, stock-option plan
  • Auditul intern la nivelul organizației – avantaje, obligații, studiu de caz departament resurse umane

🔗 Înscrieri: Participarea ta la webinar nu presupune niciun cost, însă accesul este limitat. Asigură-te că îți rezervi un loc chiar acum!

📅  30 MAI ⏲️ 15:00  📍 ONLINE

👥 Despre Mircea Dumitrașcu: Este fondator NOA și asigură conducerea operațională a grupului, oferindu-le clienților NOA vasta sa experiență în domeniul fiscalității și strategiei de business. Mircea coordonează echipe formate din specialiști din domeniul fiscalității, integrând, la nevoie, consultanță juridică, financiară și consultanță în evaluare. De-a lungul carierei sale, a luat parte la revizii fiscale, proiecte de due dilligence și M&A, a oferit asistență în cadrul proceselor de înregistrare și autorizare fiscală. De asemenea a fost implicat în proiecte ce au vizat modificarea legislației fiscale. Mircea este des invitat la evenimentele industriei ca speaker și realizează conferințe și cursuri pe teme fiscale.

👥 Despre Diana Roșu: Diana aduce echipei NOA 14 ani de experiență ca și consultant fiscal într-un grup multinațional de prestatori de servicii de consultanță și audit, și 3 ani în domeniul piețelor de capital și al finanțării proiectelor imobiliare. Ea a consiliat companii în mod regulat în domeniul fiscalității românești și internaționale, finanțelor corporative și piețelor de capital. A gestionat cu succes controverse cu autoritățile fiscale române, probleme legate de prețurile de transfer, a fost implicată în proceduri de infringement al legislației europene sau în obținerea unor aranjamente de preț în avans și decizii fiscale individuale anticipate în numele companiilor. Experiența Dianei arată că este apreciată nu numai pentru abilitățile sale tehnice, ci și pentru discernământul său în evaluarea oportunităților și riscurilor, abilitatea sa de a ajunge la esența problemelor complexe și atenția acordată gândirii dincolo de sarcina actuală pentru a anticipa și aborda problemele înainte de a apărea.

👥 Despre Grigore Constantinescu: Grigore aduce în echipa NOA o experiențăde peste 10 ani în domeniulauditului intern, auditului extern și consultanței de management, contribuind în mod direct la eficientizarea fluxurilor operaționale și de gestiune a riscurilor din companii de top din sectoare sistemice pentru economie, cum ar fi bancar, petrol șigaze, imobiliar sau bunuri de larg consum. S-a alăturat NOA, după ce a fost parte din echipa de Audit Intern din cadrul unei bănci din Top 3 în România precum și a celei mai mari companii de petrol și gaze din țara noastră. Grigore este Certified Internal Auditor (emis de Institute of Internal Auditors, Orlando, USA) și deține certificatul Cambridge Financial Certificate in English

Detalii

Dată:
mai 30
Oră:
15:00 - 16:30 UTC+0

Loc de desfășurare

Online
adresa
Oras, România

Organizator

AFSRU
Telefon
123213123123
Meniu

Inregistrarile sunt inchise pentru acest eveniment