Începutul carierei tale

Joi, 29 martie 2012, între 13.00 și 15.30, Facultatea de Administrație și Afaceri găzduiește evenimentul informativ „Începutul carierei tale”, organizat cu sprijinul Asociației Române a Agenților de Muncă Temporară.

Reprezentanți ai companiilor APT, PROFESSIONAL și TRENKWALDER vor răspunde la întrebările studenților privind diverse aspecte ale muncii temporare în cadrul a trei sesiuni informative care se vor derula în sala POSDRU a Facultății de Administrație și Afaceri.

Participanții vor avea posibilitatea de a-și proba și completa  informațiile privind tipurile de muncă accesibile unui student, avantajele muncii temporare și drepturile angajaților temporari.

Parteneri educaționali: Universitatea din București, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti  şi organizaţia non-guvernamentală TeamWork.

Asociația Româna a Agenților de Muncă Temporară (A.R.A.M.T.) este o organizație non-profit, apolitică,  independentă și democratică înființată în luna iunie 2010. Fondată de cei mai mari jucători de pe piața serviciilor de resurse umane, A.R.A.M.T. își propune flexibilizarea condițiilor de acces pe piața muncii și stimularea creării de noi locuri de muncă, în contextul în care România are în acest moment cea mai mică rată a contractelor de muncă temporară din Europa.

Meniu