Sanatatea Mintala, O noua prioritate pentru angajati 

AFSRU gazduieste joi, 25 noiembrie, un nou webinar dedicat exclusiv membrilor Asociației. Acesta va avea in centru Sanatatea Mintala, O noua prioritate pentru angajati și este facilitat de Mihai BRAN, Psihiatru, Psihoterapeut si co-fondator ATLAS.APP.

Mihai Bran a fost asistent universitar in cadrul catedrei de psihiatrie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila, ” a fost implicat in numeroase proiecte internationale de studiu asupra sanatatii mintale si a publicat articole in reviste de psihiatrie la nivel national si international. Este un promotor activ al educației mintale și al intervențiilor digitale in domeniul psihologiei și psihiatriei, co-fondator ATLAS (atlas.app), o platforma digitala de sanatate și wellbeing care furnizeaza angajatilor servicii de sanatate 360. Serviciile ATLAS sunt in prezent disponibile pentru mai mult de 200.000 de angajați din companii de top.

 

 

 

“Au trecut aproape doi ani de la declansarea pandemiei de COVID-19, timp in care sanatatea noastra, mijloacele noastre de subzistenta si economiile noastre au fost supuse la numeroase incercari, un stres continuu care ne-a afectat si ne afecteaza pe noi toti. Si, cum fiecare val de infectare aduce noi si noi provocari as spune ca dincolo de toate aceste lucruri, ne confruntam cu o urgenta invizibila in materie de sanatate mintala. Aceasta este pandemia tacuta pe care trebuie sa o urmarim indeaproape si in combaterea careia organizatiile trebuie sa isi asume un rol activ promovand un stil de viata echilibrat si armonios. Pentru o minte sanatoasa intr-un corp sanatos este necesar sa ne ocupam in egala masura de de ambele, mintea are nevoie de aceeasi grija si de antrenament.”

Meniu