Exclusiv ZF. Belgienii de la SD Worx, cu afaceri anuale de 1 mld. euro, care calculează salariile a 5,2 milioane de angajaţi, au cumpărat Romanian Software – liderul pieţei din România în soluţii de salarizare şi management al capitalului uman, cu afaceri de 4,8 mil. euro în 2022 Share

Grupul belgian SD Worx, principalul furnizor european de soluţii de resurse umane şi salarizare, cu afaceri anuale de 1 mld. euro, a achiziţionat Romanian Software, liderul pieţei din România în soluţii de salarizare şi management al capitalului uman (HCM), o companie fondată în 2001, care a raportat pentru 2022 afaceri de 24,3 mil. lei (4,8 mil. euro), cu un profit net de 3,2 mil. lei (0,64 mil. euro).

„SD Worx a semnat acordul pentru a achiziţiona 80% din acţiuni acum, restul de 20% urmând să fie achiziţionate în 2025”, au anunţat cele două companii.

„Ne bucurăm să-i primim în familia SD Worx pe toţi colegii de la Romanian Software S.R.L”, a declarat Kobe Verdonck, CEO al SD Worx.

„Această achiziţie reprezintă o mişcare strategică ce ne permite să ne extindem portofoliul şi prezenţa în România, o piaţă dinamică în Europa Centrală şi de Est. Identificăm o oportunitate semnificativă de creştere în această zonă şi suntem încrezători că aceasta va aduce beneficii substanţiale clienţilor noştri comuni. Romanian Software S.R.L are o reputaţie solidă în livrarea de soluţii de salarizare şi HCM de înaltă calitate, dezvoltate intern, pentru o gamă diversă de clienţi, de la IMM-uri la mari întreprinderi din România, care activează atât la nivel local, cât şi internaţional. Putem ajuta aceşti clienţi prin administrarea completă a salarizării şi resurselor umane pe întreg teritoriul Europei, oferindu-le un dublu avantaj: expertiză locală într-un context internaţional”, a adăugat Kobe Verdonck.

Citiți materialul complet publicat de ZF.ro

Photo credit zf.ro

Meniu