Sorina Donisa, CEO, Prohuman APT: Vedem precauţie la nivelul pieţei. Stabilitatea economică depinde de cea a ţărilor cu care România are legături de bussines puternice

Deşi vedem un comportament precaut la nivelul pieţei din România, faptul că unele industrii se dezvoltă în continuare şi inflaţia dă semne de stabilizare ne face să privim cu optimism la oportunităţile de business viitoare.

Companiile de pe piaţa locală arată un comportament precaut în această perioadă, însă există industrii care continuă să se dezvolte, iar inflaţia dă semne de stabilizare, ceea ce oferă un grad de optimism cu privire la posibile noi oportunităţi de business, afirmă Sorina Donisa, CEO al companiei de recrutare în regim temporar APT Prohuman.

„Deşi vedem un comportament precaut la nivelul pieţei din România, faptul că unele industrii se dezvoltă în continuare şi inflaţia dă semne de stabilizare ne face să privim cu optimism la oportunităţile de business viitoare“, a spus Sorina Donisa în răspunsurile pentru realizarea anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie.

Articolul complet este publicat de zf.ro

Credit foto zf.ro

Prohuman România este membru AFSRU.

Meniu