Despre ADECCO

Adecco

Grupul Adecco, parte a clasamentului Fortune Global 500, are sediul în Elveţia şi este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru. Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Cu peste 33.000 de angajați full time și aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent în peste 60 de țări și teritorii. În România, compania gestionează peste 7.500 de persoane angajate temporar, are o bază de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deservește zilnic peste 600 de clienţi.

Adecco oferă o gamă completă de servicii de resurse umane incluzând:

  • Muncă Temporară: Din diverse motive cum ar fi: activitatea sezonieră, comenzi neplanificate, lansări de produse, târguri și expoziții, concedii de maternitate, accidente, concedii medicale sau de odihnă, o companie poate înregistra, la un moment dat, o nevoie suplimentară de personal. Adecco vă degrevează de dificultățile survenite într-una din situațiile respective, devenind responsabil de recrutarea și selectarea personalului necesar. Mai mult decât atât, Adecco se va ocupa de gestiunea administrativă a acestuia, în calitate de angajator legal.
  • Recrutare în masă: Adecco vine în sprijinul dvs. acordând asistență de specialitate, în vederea selecției personalului necesar în situațiile în care aveți proiecte de dezvoltare a capacităților de producție existente sau a constituirii unei societăți şi doriți angajarea de personal calificat pe anumite profile profesionale, calificări și competențe.
  • Recrutare si selecție: Folosind propria metodologie și propria bază de date, Adecco vă asigură o perfectă compatibilitate între cerințele postului și candidații propuși, efectuând astfel preselecția necesară.

În plus, mai furnizăm servicii precum: Administrare de personal, Calcul salarial, Centru de Evaluare/ Assessment Center, Consultanță Global Mobility, Onsite, Outplacement, Outsourcing, Training.

Pentru mai multe informații, accesaţi site-ul nostru: https://www.adecco.ro/

Noutăți

Meniu