Despre PROHUMAN

Prohuman APT

PROHUMAN APT (fosta APT Resources & Services) a pornit la drum in anul 1994 ca una dintre primele companii de gestionare a capitalului uman din Romania si a devenit mai mult decat un simplu furnizor de servicii de resurse umane. Isi mentine pozitia in topul agentiilor de consultanta in resurse umane din Romania, iar incepand cu anul 2017, Grupul APT s-a alaturat echipei Prohuman Group, unul dintre principalii jucatori de pe piata HR din zona Balcanilor.

Ofera gama completa de servicii de resurse umane cu acoperire nationala:

  1. Munca temporara – Prin intermediul servicilor de munca temporara ofera intr-o maniera flexibila access rapid la o forta de munca preselectatata, calificata si calibrata in functie de cerintele de business ale clientului. Principalul avantaj al utilizarii personalului temporar este legat de capacitatea rapida de reactie la fluctuatiile volumului de activitate si ale competentelor necesare in organizatie. Experienta in acest domeniu se leaga mai ales de pozitii in domeniile BPO, finante-banci, suport tehnic, servicii pentru operatiuni de front si back office, arhivare, relatii clienti, suport vanzari, financiar, secretariat, personal vanzari, logistica, automotive, retail si productie.
  2. Servicii de recrutare – Cu un palmares de peste 15.000 de angajari pana in prezent, APT este o echipa tanara si energica, gata oricand sa finalizeze cu succes cele mai ambitioase proiecte de recrutare si selectie ale clientilor nostri. Indiferent daca este vorba despre un proiect pentru o pozitie sau pentru 100 de pozitii, abordeaza procesele de recrutare cu maxima seriozitate, actionand sistematic cu scopul de a gasi in cel mai scurt timp candidatul potrivit pentru fiecare post, pentru fiecare client. Serviciile de recrutare includ si proiecte de Executive Search, relocare si solutii on-site.
  3. Payroll si administrarea dosarelor de personal – Salarizarea este o parte vitala a oricarei organizatii, un proces critic caruia trebuie sa i se acorde toata atentia. Necesita acuratete, pastrarea confidentialitatii, capacitate rapida de procesare, pe scurt, necesita personal dedicat si instruit si aplicatii informatice actualizate permanent. Serviciul de salarizare poate fi livrat in mai multe variante, in functie de cerinte, de la externalizarea completa a acestuia, inclusiv alocarea unui specialist APT la sediul companiei client, pana la variante partiale care se refera doar la procesarea efectiva a salariilor.
  4. HR Outsourcing – Provocarile abunda si timpul este rareori de partea ta, trebuie sa te concentrezi pe competentele de baza ale organizatiei, asupra acelor activitati strategice care reprezinta valoare adaugata. Specialistii APT pot prelua intreaga resposabilitate din perspectiva angajatilor, livrand servicii care acopera intreg procesul de selectie si recrutare, angajare, dezvoltare si managementul performantei.

Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul APT, www.prohuman.ro sau le puteti trimite un e-mail la adresa office@prohuman.ro

Noutăți

Meniu