Prezentare Gi Group

GI GROUP

Gi Group și-a deschis primul birou în România în aprilie 2009, când compania mamă a făcut o achiziție strategică prin cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni al firmei de recrutare și consultanță Barnett McCall Recruitment (BMR) – companie prezentată pe piața din România din 1999.

Misiunea noastră este de a oferi suport clienților în realizarea strategiei interne de business prin oferirea de informații cât mai clare și exacte despre piața forței de muncă, cu o experiență la nivel internațional a consultanților noștri cât și un parteneriat bazat pe încredere.

Având posibilitatea de a deservi clienți din toate domeniile, Gi Group și-a dezvoltat o expertiză recunoscută la nivel internațional în a colabora cu organizații mari și foarte mari, pentru care s-au implementat servicii la nivel global: Centru de Evaluare, Prezența noastră la Angajat – SMSs, prin divizii specializate cât și printr-o echipă locală și internațională.

Membru fondator al ARAMT – Asociația Română a Agenților de Muncă Temporară. Datorită acestui rol, Gi Group România este astfel implicată în menținerea relațiilor cu autoritățile având posibilitatea de a influența pozitiv Legislația Muncii cât și Codul Muncii actual.

Misiunea noastră: Fiind un jucător cheie în domeniul resurselor umane la nivel global, ne dorim ca prin serviciile noastre să contribuim la evoluția pieței forței de muncă punând accent pe tot ceea ce implică muncă la nivel personal cât și social.

Noutăți

Meniu