Business Magazin. Cine este Sorina Donisa, cea care conduce una dintre cele mai mari companii de recrutare de pe piaţă, Prohuman APT, cu afaceri de 69 de milioane de euro

Un lider trebuie să fie integru, empatic, perseverent, să înveţe continuu şi să ştie să comunice cu echipa sa, crede Sorina Donisa, CEO-ul agenţiei de recrutare în regim temporar Prohuman APT. Deşi businessul pe care îl conduce a trecut prin multe transformări de-a lungul ultimelor decenii, odată cu criza din 2008 – 2009, alinierea la grupul Prohuman, pandemia de COVID-19, războiul din Ucraina şi incertitudinile din sfera economică ce au urmat, un lucru a rămas constant pentru executiva de la cârma companiei: adaptarea la orice îi apare în cale.

„Empatia şi încrederea în oameni au jucat şi joacă un rol foarte important în stilul meu de leadership, indiferent de etapele de dezvoltare prin care am trecut. Cred că, de-a lungul carierei mele, în funcţie de evoluţia companiei şi, totodată, de schimbările care au avut loc în organizaţie, care m-au şlefuit şi pe mine ca om, şi stilul meu de management a fost influenţat, plecând de la un model democratic cu influenţe ale modelului transacţional”, a spus ea pentru BUSINESS Magazin.

Articolul complet este publicat de zf.ro

Credit foto zf.ro

Prohuman România este membru AFSRU.

Noutăți

Meniu