stiri Știri

Despre Takt Manpower

20.08.21

Takt Manpower Romania face parte dintr-un grup internațional de companii axat pe furnizarea de soluții pentru piețele care se confruntă în prezent cu problema deficitului de forță de muncă și a inadecvării abilităților. Expertiza grupului constă în conceperea, dezvoltarea și furnizarea de soluții durabile complete, care îmbunătățesc performanța managementului și a forței de muncă, prin implementarea unor instrumente și sisteme unice care duc la creșterea exponențială a productivității.

Activitatea și relația companiei cu Organizația Națiunilor Unite (ONU), Organizația internațională a muncii (OIM), Ministerul resurselor umane și al naționalizării din Emiratele Arabe Unite (MOHRE, EAU) și partenerii asociați din India și alte teritorii din Asia asigură accesul la forță de muncă recrutată etic. Avem o rețea de centre asociate de formare în întreaga regiune, unde lucrătorii pot fi instruiți conform standardelor clienților.

Compania are o experiență probată și testată și o metodologie de recrutare axată pe atragerea celor mai buni lucrători. Inițiativele de dezvoltare a competențelor de ultimă generație asigură recrutarea unor candidați bine pregătiți si cu o experiență solidă de lucru.

Takt Manpower a fost creat pentru a satisface nevoile pieței locale pentru lucrători calificați și necalificați, oferind clienților un pachet complet de servicii care include:

  • recrutarea forței de muncă asiatice
  • leasing de personal
  • servicii de consultanță 

Echipa de management, formată din personal britanic și român, are expertiză în construcții, training, managementul forței de muncă și consultanță juridică pentru legislația română.

Pentru mai multe informații puteți vizita site-ul companiei, la adresa https://taktmanpower.ro/ro/

înapoi la știri