Despre Takt Recruitment

Takt Manpower

Grupul TAKT pune la dispoziția clienților soluții de angajare complete prin servicii de outsourcing cu echipe de lucrători străini, recrutare de forță de muncă străină și management de personal.

Divizia TAKT în România face parte dintr-un grup internațional de companii axat pe furnizarea de soluții pentru piețele care se confruntă în prezent cu problema deficitului de forță de muncă și a lipsei unor lucrători specializați. În timp ce TAKT Recruitment este furnizorul operațional și de livrare a soluțiilor, grupul nostru este un deschizător de drumuri în dezvoltarea și implementarea instruirii și calificărilor lucrătorilor migranți din coridorul format de Orientul Mijlociu, Asia și în special India. Expertiza grupului nostru constă în conceperea, dezvoltarea și furnizarea de soluții durabile complete, care îmbunătățesc performanța managementului și a forței de muncă, prin implementarea unor instrumente și sisteme unice care duc la creșterea exponențială a productivității companiei.

Activitatea și relația noastră cu Organizația Națiunilor Unite (ONU), Organizația internațională a muncii (OIM), Compania Națională de Dezvoltare a Competențelor (NSDC) din India, Agenția Guvernamentală pentru Dezvoltarea Competențelor și Educație Tehnică din Punjab, India, Ministerul resurselor umane și al naționalizării din Emiratele Arabe Unite (MOHRE, EAU) și partenerii asociați din India asigură accesul la forța de muncă recrutată etic și un sistem de trasabilitate a acesteia. Avem o rețea de centre asociate de formare în întreaga regiune, unde lucrătorii pot fi recrutați conform standardelor clienților.

Avem o experiență probată și testată și o metodologie de recrutare axată pe atragerea celor mai buni lucrători prin metode performante de identificare și dezvoltare a competențelor.

Divizia TAKT în România a fost creată pentru a satisface nevoile pieței locale pentru lucrători calificați, oferind clienților noștri un pachet complet de servicii care include recrutarea forței de muncă străină, servicii de outsourcing și de management a lucrătorilor.

Echipa noastră, formată din personal britanic și român, are o mare expertiză în recrutare, training, managementul forței de muncă, servicii de consultanță la nivel de companie cât și consultanță juridică pentru legislația română.

Pentru mai multe informații puteți vizita site-ul companiei, la adresa https://taktrecruitment.ro

Noutăți

Meniu